21.–23. JUNI 2019

MJØSFESTIVALEN

for skolekorps i Musikkbyen Gjøvik

BADING

BADING

En opplevelsesrik festival

Helgen 21.–23. juni arrangeres Mjøsfestivalen 2019,
en korpsfestival for skolekorps og generasjonskorps,
i musikkbyen Gjøvik.

 

Vi gleder oss til storinnrykk av skolekorps fra hele landet! Mjøsfestivalen arrangeres av Fredheim, Gjøvik og Vardal skolekorps. Festivalen gikk av stabelen første gang i 1984, og arrangeres hvert andre år. Dette er 16. gang vi arrangerer festivalen og nettopp ditt skolekorps er invitert til å være med.

 

Vi pleier å få besøk av ca 30 korps som blir omtrent 1500 deltagere. Vi lover deg en profesjonell gjennomføring av festivalen. Hvert korps får blant annet egen korpskontakt under oppholdet, noe som gjør at korpsene kan fokusere mer på de ulike aktivitetene under festivalen.

 

Denne helgen skal det spilles mye god korpsmusikk, det skal konkurreres, det blir fritidsaktiviteter, diskotek i Gjøvik Olympiske Fjellhall og «Ta sjansen» på Fastland friluftsbad – kort sagt: Vi lover en kjempehelg for alle som deltar på ­Mjøsfestivalen 2019!

 

Velkommen!

 

 

  • Åpning med korpsparade gjennom Gjøvik sentrum til Gjøvik Gård
  • Konserter i skateparken og rundt i byen
  • Discotek i Gjøvik Olympiske Fjellhall
  • Underholdningskonkurranse
  • God festivalstemning sammen med korps fra hele landet

 

 

Nytt av året! «Ta sjansen» på Fastland

Vi tar med hele festialen til friluftsbadet Fastland. Hvert korps får en båt for å delta i konkurransen. Det blir matservering, bading og mye gøy. Bli med på en perfekt dag i det våte element!

 

 

 

 

 

SKATEPARKEN

Om festivalen

DISKOTEK